Despre - GyrosPetros.ro

Despre

Intodeauna ne ocupam sa facem cele mai bune preparate si sa punem clientii pe primul loc.

Petros Gyros, pasiune pentru Grecia

Sigur nu am ajuns toti in Grecia, dar cei care am facut-o ne-am indragostit fara doar si poate de „ceva”-ul acela specific grecesc. O fi de la marea lor mai mare, o fi de la soarele mai arzator, cerul mai albastru sau pur si simplu felul in care au ales sa traiasca si sa-si hraneasca trupul si sufletul, noi pur si simplu iubim Grecia si aromele sale.

Am deschis Gyros Petros in 2017 si de atunci nu ne-am abatut de la ce ne-am propus: sa reproducem cât mai bine gustul grecesc autentic. Pentru a reusi, folosim 100% ingrediente proaspete aduse din Grecia, respectam retetele grecesti si gatim totul pe loc, proaspat si sanatos.

Mixuri delicioase de carne de vita, porc, oaie, pui gatite la grill-ul vertical, gyros, hamburger de legume, de pui sau de vita, bifteki (chiftelele grecesti), carnati grecesti de porc, pancetta (costita de porc fara os), mix grill, giga pita, pita club sau pita greceasca, souvlaki de porc sau souvlaki de pui si bacon, halloumi (celebra branza cipriota preparata la gratar), branza feta, masline kalamon, tzatziki, salata greceasca sau deserturile portokalopita, baclava si kataif, le preparam pe toate cu multa pasiune. Trebuie sa le incerci pe fiecare!

Te asteptam cu drag la Petros Gyros la 24 de trepte.
Preluam comenzi online cu livrare directa, prin parteneri sau in sistem take away.

Pofta buna! καλή όρεξη!

Preparate proaspete din ingrediente proaspete 100% autentic grecesc.

 

Un meniu complex, 100% autentic grecesc, ce reprezinta un mix al gusturilor de la malul marii Egee. Fie ca alegi un aperitiv, un fel principal, o salata sau un simplu sandwich, trebuie sa stii ca ingredientele folosite sunt aduse chiar de pe meleagurile elene.