Franciza - GyrosPetros.ro

Franciza

Daca iti doresti o afacere in domeniul Food, atunci Gyros Petros ar putea reprezenta oportunitatea perfecta de a dezvolta in regim de franciza afacerea mult visata, cu o investitie financiara redusa.

Gyros Petros este un brand respectat pe piata Food din Rm. Valcea si ne dorim sa dezvoltam reteaua Petros impreuna cu parteneri seriosi si implicati. Misunea noastra este sa livram rapid preparate pregatite cu ingrediente 100% din Grecia, pentru un gust cat mai autentic.
Deoarece este un business cu preparate rapide, gatite pe loc, investitia intr-o locatie este de aproximativ 30.000 de euro, nefiind nevoie de spatiu foarte mare, intrucat se preteaza foarte mult livrarea la domiciliu, sistemul take away si shop & go.
Localitatile pe care le vizam pentru expansiunea in franciza: Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Curtea de Arges, Targu Jiu, Craiova.

De ce sa alegi franciza Petros?

✅ Brand respectat pe piata de food din Rm. Valcea
✅ Cost redus si timp scurt de implementare
✅ Mix de produse diversificat si usor de preparat
✅ Procedeuri de gestionare a afacerii
✅ Suport permanent
✅Furnizori verificati
✅ Design prietenos
✅ Training gratuit

Cum aplici pentru franciza Gyros Petros?

Pasul 1
Alegi locatia
Locatia trebuie sa fie cu deschidere stradala de minim 6 metri sau amplasata in zona de food din centre comerciale.

Pasul 2
Ne contactezi
Scrie-ne prin formularul din sectiunea contact sau la e-mail contact@gyrospetros.ro ori suna-ne la 0744 761 888 si hai sa punem la punct cat mai multe detalii.